Το κέντρο μας

Το Κέντρο Θάλπη & Μάθηση δημιουργήθηκε με στόχο την προαγωγή της ψυχικής υγείας παιδιών, εφήβων και ενηλίκων. Στελεχώνεται από εξειδικευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας που προσεγγίζουν διεπιστημονικά κάθε περίπτωση και συνεργάζονται με τους εκπαιδευτικούς και τους ιατρούς των παιδιών και βέβαια με τους ίδιους τους γονείς. Επιστημονική υπεύθυνος του κέντρου είναι η κυρία Μαρία Ακρωτηριανάκη Κοινωνική Λειτουργός – Εκπαιδευτικός Ειδική Παιδαγωγός, Φιλόλογος – MSc Εκπαίδευση Ενηλίκων Σχολικός Ψυχολόγος – Διαπολιτισμική Εκπαίδευση. Μέριμνα της διεπιστημονικής αυτής ομάδας είναι να επιτευχθούν τα καλύτερα αποτελέσματα μέσα στο ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα. Απευθύνεται σε άτομα που εμφανίζουν μαθησιακές δυσκολίες,δυσλεξία, δυσκολίες λόγου και ομιλίας, διαταραχές επικοινωνίας, αναπτυξιακές διαταραχές, προβλήματα συμπεριφοράς, υπερκινητικότητα, διάσπαση προσοχής, ψυχοκινητική καθυστέρηση, ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα.

Γιατί να μας επιλέξετε

Υποστηρικτικό, ήσυχο και ασφαλές περιβάλλον. Εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα. Συνεργασία με παιδοψυχίατρο και αναπτυξιολόγο. Άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των παιδιών και της οικογένειας. Πολυετής εμπειρία. Συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση νέων επιστημονικών μεθόδων. Αμέριστη αγάπη για τα παιδιά. Εξατομικευμένα και ομαδικά προγράμματα.

Το κέντρο μας συνεργάζεται με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ

Η κάλυψη ασφαλιστικών ταμείων είναι δυνατόν να καλύψει όλο το χρηματικό ποσό για τις θεραπείες ή ένα μέρος αυτού. Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής: 1. Θα πρέπει να πάρετε έγκριση για θεραπείες από κάποιο δημόσιο φορέα (ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή νοσοκομείο) 2. Να σας εγκρίνει τις θεραπείες ο ελεγκτής ιατρός του ταμείου σας 3. Να ξεκινήσετε θεραπείες στο κέντρο μας και με την απόδειξη μας, την βεβαίωση της έγκρισης και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά να τα προσκομίζετε κάθε μήνα μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας TaxisNet. 4. Το ασφαλιστικό σας ταμείο θα σας καταθέτει τα χρήματα που δικαιούστε για τις θεραπείες στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Scroll to Top